Carregant Esdeveniments

Concert guanyadors Tenor Viñas

Dissabte 3 d'agost de 2024 | 22.00h

Església de Santa Maria | 18€ Ant / 20€ Taq.

Comprar entrades

El tenor porto-riqueny-americà, Ian Castro, va obtenir el seu Màster de Música de The Juilliard School el 2021. Ha estat guardonat amb el Beca Kinesis 2021 de la fundació de l’Òpera de Nova York a continuar la seva formació a l’Òpera Nacional Holandesa.

Enriquint les seves habilitats interpretatives a la zona de Nova York, Castro va protagonitzar Ferrando a la producció de Light Opera of New Jersey Cosí fan tutte i com a Male Chorus a Montclair State Producció universitària de The Rape of Lucretia de Britten. Ell té també va tenir l’oportunitat de perfeccionar les seves habilitats amb Mise-en-Scène Cicle de concerts de l’estudi amb escenes seleccionades de Verdi Rigoletto, Lucia di Lammermoor de Donizetti i Massenet Werther.

Castro va aparèixer anteriorment com a Nermorino a L’elisir de Donizetti d’amore i John Adams a The Mother of Us All de Virgil Thomson en col·laboració amb la Filharmònica de Nova York i MetLiveArts durant els seus estudis a Juilliard.

– – – –

Marcela Rahal, mezzosoprano. Va estudiar el seu màster en cant d’òpera a la Universitat de Música i Teatre “Felix Mendelssohn Bartholdy” de Leipzig, a la classe de KS Prof. Roland Schubert. Ella es va graduar de la seva llicenciatura de cant a la Universitat de São Paulo (USP) a la classe de Francisco Campos (Brasil).

També va ser membre de 2 Opera Studios: (2013-2015) EMESP Opera Studio i a l’Acadèmia d’Òpera del “Teatro São Pedro” (2015-2017), tots dos a São Paulo.

Els premis inclouen el Primer Premi del Concurso Tenor Viñas 2024, i gran finalista del concurs Neue Stimme 2022.

Comprar entrades
Ves al contingut