Carregant Esdeveniments

Quimi Portet

Dijous 15 d'agost de 2024 | 22.00h

Sa Conca | 15€ Ant. / 20€ Taq.

Comprar entrades

A mal viatge, mantes noves. I si plou -i Deu n’hi do el xàfec de malvestats que patim des fa ja uns quants anys-, ho farem al Pavelló. I precisament aquest -Si plou, ho farem al Pavelló (Live in Cincinnati)-, és el títol del nou doble àlbum en directe que Quimi Portet va publicar a finals de 2020: el primer disc en directe de la seva carrera i també el seu primer recopilatori de “grans èxits” (amb dos temes inèdits).

Gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb el power trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria), aquesta preciosa capsa il·lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, no ha deixat de ser fidel al seu propi univers.
Un univers on el rock’n’roll es transforma en vehicle de pensament, dinamo d’ironia i corretja de transmissió d’allò que Dylan va convertir en alta literatura.

Un regal que ara pots tornar a gaudir en el seu hàbitat natural -l’escenari- i que testimonia la ingent aportació de Quimi Portet a la música en català del últims trenta anys.

Comprar entrades
Skip to content