Carregant Esdeveniments

Laura Andrés. “Venus”

Dissabte 17 d'agost de 2024 | 22.00h

Sa Conca | 15€ Ant / 20 € Taq.

Comprar entrades

La pianista i compositora LAURA ANDRÉS comença la seva gira d’estiu amb VENUS, el seu nou disc. Una experiència artística, emocional i musical. La Laura és una gran narradora d’històries, i gràcies a una musicalitat impecable, una sonoritat voluptuosa amb acompanyaments de ordes, violí i loops electrònics, ens porta a un món d’emoció i sensibilitat que atrapa als espectadors. La Laura s’adreça al públic amb tanta naturalitat que els concerts es converteixen en una experiència per sentir-nos molt a prop de l’artista i explorar el nostre propi món emocional. El viatge a VENUS pretén ser un a viatge a l’espai exterior que, com sempre, respon a un espai interior. Tal com és a dalt, és a baix, tal com és a fora, és a dins.

El piano, el cor latent d’aquest viatge, s’entrellaça amb sonoritats electròniques, modernes i captivadores, transportant-nos més enllà del temps i de l’espai coneguts. Acompanyat per melodies de violí i textures de cordes ens porta a paratges que comparteixen la sensibilitat emocional i preciosista de referents com Olafur Arnalds, Ludovico Einaudi o Yann Tiersen, “però de km0”, diu la mateixa artista.

Al final d’aquest viatge, no som els mateixos que al principi. VENUS ens canvia, ens colpeix, ens transforma. I sobretot, ens proporciona una bona dosi de felicitat a través de l’art. Perquè l’art ens humanitza, ens sensibilitza i ens fa éssers més feliços.

Comprar entrades
Ves al contingut