ANNE-MARIE ROZES. CONCERT D'ORGUE

Image
ANNE-MARIE ROZES
17 de juliol, 19.30 h
Església de Santa Maria
12€

CONCERT D'ORGUE

 

Amb 8 anys i en plena Segona Guerra Mundial, els pares de l’Anne Marie que eren molt bons amants de la música, la van portar, tot i sabent el risc que patien, als primers concerts d'Olivier Messiaen, després del seu captiveri a Alemanya. D’ençà de poder gaudir d’aquest concert, l’Anne Marie va començar a fer classes de piano amb un dels directors del Conservatoire Américain de Fontainebleau, sempre amb la supervisió de la seva avia, una molt bona mezzosoprano amb molt bona formació.

Fascinada per l'orgue, va ser empesa pel Mossen Xavier Ferrer a unir-se, als 63 anys, a la setmana litúrgica de l'orgue de Montserrat. Més tard, va començar a treballar amb el professor Josep Mª Mas i Bonet al Liceu de Barcelona.

Anne Marie Rozes planeja fer un recorregut pel repertori d'himnes parroquials, les seves variacions i sardanes, seguit de peces barroques fetes per a aquest tipus d'instrument intercalades amb partitures contemporànies especialment dedicades a l'orgue de Cadaqués amb la creació d'un encàrrec especial del festival de Cadaqués al compositor italià Paolo Longo.

© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.