TANGUÍSIMO

Image
TANGUISIMO  
22 de juliol, 22 h
Sala de l'Amistat
18€

TANGO: ORQUESTRA & BALLARINS 

La sala es convertirà en una milonga i es podrà degustar vi i empanades.  

Veritable art de viure, el tango és més que mai l'essència de tot un poble, l'ànima d'Argentina i Riu de la Plata. Els 6 artistes de Tanguísimo t'obren les portes al voltant dels músics i ballarins de Buenos Aires, per que revisquis tota la història d'aquesta llegendària música i dansa.

Tanguísimo neix de la trobada de músics virtuosos que emprenen un viatge musical per descobrir nous horitzons. Liderats pel violista i guitarrista Ludovic Michel, van decidir unir els seus diferents sons i el seu virtuosisme per formar un conjunt de gran equilibri i una rara riquesa de segells. El destí va voler reunir aquests artistes per deixar en evidència aquest grup singular.

D'aquest llarg viatge, desafiant i desafiant els corrents, neix un tango navegant entre l'esperança, violència, amor i passió…. La malenconia d'un bandoneó i els sons apassionats de les cordes són còmplices de les pulsacions lànguides d'un piano rebel que expliquen el patiment tràgic, és a dir, les mateixes ferides de la vida. Acompanyants de les parelles de ball en les seves sensuals i virtuoses coreografies, Tanguísimo interpreta tota la màgia del tango en la seva forma més completa, expressant la fatalitat de l'amor impossible i els sentiments de la poesia del Rio de la Plata.

Tanguísimo actua als principals festivals, com ara: Opéra de Saint-Étienne, Òpera-Teatre de Llemotges, Teatre Imperial de Compiègne, Òpera de Nancy, "La Cigale" a París, Festival Labeaume, "Fort Antoine in the City" Festival de Mònaco, Festival de la Vézère, Festival Jove Solista d'Antibes, Festival Líric a Marmandais, Festival Estival d'Annecy, Festival Tarascon-Latino, Les Concerts de Vollore, Festival Relec, Menton, Les Rencontres des Pot'Arts, Festival "Fortune de Lutherie" a Mirecourt, Festival Internacional de Tango de París, a La Cigale, al Petit Journal Montparnasse a París, a l'Hôtel du Nord de París, al Festival Internacional de Tango

"Podewill" a Berlín, Festival Herrenhausen a Hannover com a part de l'Exposició Universal 2000 a Alemanya, Suïssa, Itàlia, Grècia, Bulgària, Estats Units...


© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.