ENSEMBLE PERSPECTIVES "Playlist"

Image
ENSEMBLE PERSPECTIVES "Playlist"
21 de juliol, 22 h
Passeig
Gratuït

CONJUNT VOCAL
 

Formació única a França, l'Ensemble Perspectives és un quintet vocal a capella. Des del 2011 i sota la direcció artística de Geoffroy Heurard, ha explorat un ampli repertori que va des del Renaixement, el clàssic, la creació contemporània fins al jazz, la chanson, el pop... Perspectives s'esforça per construir un so propi mitjançant la creació de programes que combinen el redescobriment d'obres o compositors caiguts en l'oblit amb peces escrites "a mida" per a ell. El grup reballa amb arranjadors i compositors de renom mundial de totes les tendències estètiques.

 

Aclamat per la premsa especialitzada i la crítica internacional, el seu primer disc "Songs of Experience" va sortir al mercat el setembre de 2017 sota el segell Alpha (Outhere Music). L'any 2020, Perspectives va gravar el seu emblemàtic programa "Playlist" sota aquest mateix segell.

 

A França i a l'estranger, l'Ensemble és convidat a prestigiosos espais i festivals: Musicales de Normandie, Festival de Chambord, Radio-France i Montpeller Occitanie, Casino de Paris, Musicales de Bagatelle, Flâneries Musicales de Reims, Opéra-Comique, Basílica de Rocamadour, Abadia de Royaumont, Fontevraud, Festival de Sully i Loiret, Ciutat de la Veu de Vézelay, Festival d'Art Sacre d'Amman, Stiftsmusik Stuttgart...


© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.