DAVID FRAY amb Lucie PEYRAMAURE “Schubert”

Image
DAVID FRAY AMB LUCIE PEYRAMAURE
20 de juliol, 22 h
Església de Santa Maria
20€

RECITAL DE PIANO

Amb el suport de la Fundació Gala - Salvador Dalí amb motiu del 25è aniversari de l'obertura de la Casa Museu de Salvador Dalí de Port Lligat. 
 
Image

Descrit per la premsa com "l'exemple perfecte d'un músic pensant" (Die Welt) i aclamat per les seves interpretacions de música des de Bach fins a Boulez, David Fray actua a les principals sales del món fent recitals com a solista i músic de cambra.

Va fer el seu debut als Estats Units el 2009 amb The Cleveland Orchestra, seguit d’actuacions amb la Boston Symphony, la San Francisco Symphony, la New York Philharmonic, la Chicago Symphony i la Los Angeles Philharmonic. Ha donat recitals al Carnegie Hall, al Lincoln Center, al Park Avenue Armory de Nova York, a l'Orchestra Hall de Chicago i apareix regularment al Vienna Konzerthaus, al Mozarteum Salzburg, al Wigmore Hall de Londres, al Théâtre des Champs Elysées i a molts altres dels principals escenaris del món.

L'obra de Johann Sebastian Bach sempre ha ocupat un lloc especial en el repertori de David Fray i aquesta temporada, continua de gira amb les Variacions Goldberg. Recentment, el Théâtre des Champs-Élysées de París va presentar David Fray en un cicle de l'obra de Bach amb les Variacions Goldberg, concerts per a teclat per a dos, tres i quatre pianos amb el Sr. Fray com a director des del piano, i Sonates per a viola de Bach amb Renaud Capuçon.

Lucie Peyramaure acaba de graduar-se summa cum laude al Conservatori Nacional de Música de París (CNSMDP). Recentment, ha guanyat el Premi Talent Jove al Concurs Internacional de Veu de Canari (Còrsega) i és guardonada tant de la Fundació Meyer com de la Fundació Kriegelstein. Aquesta temporada, canta Il Nerone di Monteverdi amb l'Acadèmia de l'Òpera Nacional de París, La Perichole d'Offenbach a l'Òpera Còmica de París, i fa un recital a les Chorégies d'Orange. Els propers projectes inclouen Freia/Rheingold i Gerhilde/Walüre al Theater Basel, Aza/Manru a l'Òpera de Nancy.

Image

© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.