MURALS DE LA IL·LUSIÓ

Image
MURALS DE LA IL·LUSIÓ
18 juliol - setembre, 21.30 h
Església de Santa Maria
Entrada Gratuïta

Exposició de pintura

Suse Stoisser va néixer a Àustria.

Va estudiar pintura i escultura a l'Acadèmia de Belles Arts de Viena als anys vuitanta. Paral·lelament, va participar en tallers de vidre de plom i metal·lúrgia a la Universitat d'Arts Aplicades de Viena.

Durant els seus estudis Suse Stoisser va assistir a residències a Sao Paolo, Mèxic i Guatemala.

Després d'acabar la seva carrera a Viena es va traslladar a Nova York.

A principis dels 90 Suse Stoisser es va instal·lar a Barcelona abans d'establir-se a Cadaqués.

Viu i treballa a Cadaqués, Espanya i Àustria.

 

Günther Holler-Schuster de la "Neue Galerie" de Graz escriu a l'últim llibre de catàleg de Stoisser _rosa cloud_ sobre la seva obra:

…. El tema de Stoisser és que la vida és un viatge, en el qual ens movem per diferents zones de l'espai i el temps, i també per diferents nivells de consciència. La seva feina també està relacionada amb la pandèmia. Aquesta sobtada pertorbació internacional va crear una reducció de les opcions i opcions personals, una sensació d'estar sol, una sensació de buit momentani. Però també sembla haver fet que la introspecció sigui més disponible. La incertesa i l'esperança s'han convertit en emocions palpables i, de sobte, la "realitat" es veu amb noves lents.

….Stoisser està format tant com a pintor com com a escultor, i combinacions inesperades donen lloc a ordenacions espacials que permeten concebre l'art com una situació més enllà de l'exposició. L'espectador és conduït d'un context a un altre i ha d'estudiar i observar l'obra amb una atenció més gran que la habitual en les categories tradicionals de pintura o escultura.


© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.