Avishai Cohen

Image
Foto de ©A Terlaak
AVISHAI COHEN
9 d'agost, 22 h
Sa Conca
Des de 30€
Els assistents als concerts de Sa Conca poden gaudir del servei de restauració, amb servei de bar i menjar tapes elaborades per Adri Pitxot. Estarà obert a partir de les 20 h. fins a l’hora d’inici del concert a les 22 h.

 

Durant les últimes dues dècades, el músic, cantant i compositor Avishai Cohen, s'ha guanyat la reputació com un dels grans baixistes del món. Tanmateix, com a compositor, la seva declaració musical ha crescut àmpliament a través del món, atraient grans audiències en viu, oients i fans apassionats.

A principis d’any, Avishai va gravar el seu últim àlbum titulat ‘Arvoles’ als favorits estudis de Nilento a Suècia. Aquesta nova declaració musical ofereix nou composicions originals profundes i executades recentment i una disposició soulful.

"Arvoles", que significa "Arbres" amb ladí (l'antiga llengua parlada pels sefardites de la diàspora) s'ha publicat aquest any en el propi segell independent de Cohen Razdaz Recordz. El 17è àlbum de Cohen com a líder, està clarament identificat amb l’ADN i el batec del cor d’Avishai.
 
Sa Conca, un escenari emblemàtic dels festivals de la Costa Brava

© 2024 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.