Ramon Cardo & The Nyora Boppers

Image
RAMON CARDO &
THE NYORA BOPPERS

8 d'agost, 22 h
Pl. Carles Rahola (Art i Joia)
Gratuït
"Ramon Cardo & The Noyora Boppers" és el nou projecte del saxofonista Ramon Cardo. Consagrat a l’escena nacional des dels anys 80, Cardo és sense dubte un dels valors més talentosos de la península. Per completar la formació el veterà saxofonista s’envolta de noves generacions de músics de jazz: Pepe Zaragoza, Alberto Palau, Jaume Guerra i Roger Gutiérrez completen el quintet. 

El concert del 13 de juliol de 2016 al Festival Internacional de Jazz de València, és el punt de partida d’aquest projecte, on van presentar el seu primer disc “Introducing”.

L'estètica musical del quintet es basa en el gènere Hard-Bop. El Hard-Bop és un corrent del jazz que neix als anys seixanta i que marca els fonaments del jazz modern. L'estètica del hard bop modern és viva avui en dia en la majoria de músics actuals de referència, tant és així, que és una de les afluents del jazz més utilitzades a Nova York hui en l’actualitat. Músics com Tom Harrell, Ralph Bowen o Victor Lewis segueixen les petjades iniciades als seixanta amb una percepció més moderna en l’àmbit compositiu.

© 2019 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.