Sara Terraza Trio

Image
SARA TERRAZA TRIO
9 d'agost, 19.30 h
Portitxó
Gratuït

Sara Terraza és una cantautora de 21 anys, i guitarrista autodidacta.

Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.  Tot aquest bagatge sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

Tot i la seva joventut, Sara Terraza ja ha estat seleccionada per la revista musical Enderrock com una de les veus femenines que trepitjaran fort properament.

En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions curosament escollits i arranjats per tal de captivar i arribar al més profund de l’ànima del seu públic. Versions d’artistes com Stevie Wonder o Amy Winehouse, plenes de subtileses i de riquesa musical, que juntament amb els seus temes propis composen un repertori caracteritzat per la seva enorme sensibilitat i alhora pel seu Groove i la seva tessitura de ritmes negres.


© 2019 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.