ELECTRO DELUXE

Image
ELECTRO DELUXE
10 d'agost, 22 h
Sa Conca
Des de 20€
Els assistents als concerts de Sa Conca poden gaudir del servei de restauració, amb servei de bar i menjar tapes elaborades per Eva Torras. Estarà obert a partir de les 20 h. fins a l’hora d’inici del concert a les 22 h.

Parlar dels francesos Electro Deluxe suposa fer-ho d’uns veritables mestres a l’hora de barrejar tradició jazzística i modernitat. La seva música combina elements del jazz ballable, el rap i el funk, sempre amb molt de groove, creant una simbiosi absoluta entre els instruments més habituals del jazz i samples que aporten eclecticisme al conjunt. Per això fins i tot amb compartit escenari amb gent com C2C, un dels col·lectius de turntablists més importants d’Europa, o el popular Ben L’Oncle Soul.

Al llarg dels seus més de setze anys de camí fet, Electro Deluxe han guanyat adeptes concert rere concert o gràcies als seus treballs discogràfics (quatre d’ells van ser número 1 a les llistes franceses de jazz i top ten de pop, tot i cantar en anglès). El més recent és “Circle” (2016).

Ara s’aproparan fins a Cadauqés per oferir-nos un concert molt especial on recuperaran l’esperit del seu projecte Electro Deluxe Big Band (recollit al directe de 2012 a l’Olympia, “Live In Paris”)
Sa Conca, un escenari emblemàtic dels festivals de la Costa Brava
Image

© 2019 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.