Mayte Martín i l'Orquestra de Cadaqués

Image
MAYTE MARTÍN I L'ORQUESTRA DE CADAQUÉS
30è Aniversari de l'Orquestra
15 d'agost, 22 h
Sa Conca
Des de 45€
Els assistents als concerts de Sa Conca poden gaudir del servei de restauració, amb servei de bar i menjar tapes elaborades per Eva Torras. Estarà obert a partir de les 20 h. fins a l’hora d’inici del concert a les 22 h.

"Cada país hauria de tenir una orquestra viva i apassionada com la de Cadaqués. El fet de ser una formació d’origen mediterrani i tenir un clar sentit cosmopolita la converteixen en una orquestra única."  Sir Neville Marriner, Director honorífic de l’Orquestra de Cadaqués (1992-2016)

L’Orquestra de Cadaqués és un cas singular entre les orquestres europees. Va sorgir l’any 1988, al Festival de Cadaqués, de la voluntat d’un grup de joves músics, amb l’objectiu de preservar en l’àmbit de la música simfònica un espai de plena il·lusió, de compromís i de passió per la música.

Malgrat el temps transcorregut, l’orquestra continua fidel a aquests principis: conservem intacta la passió pel que fem, gaudim amb cada projecte i ens comprometem al màxim amb la qualitat més alta en cada producció.

L’Orquestra de Cadaqués sempre ha apostat pels grans artistes de la Música Clàssica, i la Mayte Martín n’és sens dubte una d’ells, tant de la música clàssica com d’altres molts gèneres.

Ens agrada d’ella la seva honestedat com a artista, la seva gran passió per la veu i les seves investigacions al voltant de l’expressió el text declamant o cantat permet oferir.

Hem interpretat El Amor Brujo moltes vegades amb moltes artistes diferents, amb la Mayte Martín al 1996! La Mayte aporta aquella autenticitat del drama sentit molt profundament que sempre arriba a connectar amb el públic. Fem 30 anys, i ho celebrem a l’escenari amb una artista única de casa nostra que canta amb una veu transversal que ve directa de l’ànima.

 

Sa Conca, un escenari emblemàtic dels festivals de la Costa Brava
Image

© 2019 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.