Jarabe de Palo

Image
JARABE DE PALO
14 d'agost, 22 h
Sa Conca
Des de 40€
Els assistents als concerts de Sa Conca poden gaudir del servei de restauració, amb servei de bar i menjar tapes elaborades per Eva Torras. Estarà obert a partir de les 20 h. fins a l’hora d’inici del concert a les 22 h.

50 PALOS donen per molt.

Fa 50 anys va néixer a Barcelona Pau Donés, compositor i cantant de la formació musical Jarabe de Palo. Així mateix, han passat 20 anys des de que la banda va editar el seu primer àlbum: La Flaca.

Per la majoria de la gent la historia personal de cadascú es forja a base d’aventures i desventures que van succeint al llarg de la vida. Es pot afimar també que a la vida s’aprèn a base de pals. En el cas de Donés, la diferencia resideix en que moltes d’aquestes històries han transcendit en forma de cançó.

La posada en escena de 50 PALOS serà un escenari net, presidit per un piano de cua a un costat i un set de percussió i el cantant en un altre. Al darrera, elevats per una tarima, el violoncel i el contrabaix. A més, s’adornarà la música amb imatges. Al fons de l’escenari, en una gran pantalla, minipelícules creades especialment per a cada cançó. El repertori? Grans clàssics de Jarabe de Palo interpretats a piano i veu, tal i com foren concebuts.

És doncs moment de celebrar, perquè 50 anys de vida i 20 anys de música donen per molt.

Sa Conca, un escenari emblemàtic dels festivals de la Costa Brava

© 2019 Festival Internacional de Música de Cadaqués. Tots els drets reservats.