“PICTOFONIES DE VAN GOGH a 125 anys de la seva mort”. Conferència-Concert. Carme Murio, Daniel Antolí i Cori Mercadé.

8 d'agost - 19h.  Art i Joia ENTRADES A LA VENDA 10€ - 12€ 

Música i pintura, paraules i sons:  un viatge per la vida i obra de Van Gogh.

Pictofonies és un concert/conferència en el que posem en paral·lel dos suports artístics: Música i pintura. Una comparativa que afavoreix el gaudi i la comprensió d’ambdós. Per a veure, escoltar i conèixer un Van Gogh de forma sorprenent i enriquidora.

Van Gogh, un artista amb una biografia convulsa i una gran obra. Cada peça musical és seleccionada per acompanyar els diferents aspectes de la personalitat i vida d´aquest gran artista, totes les peces triades són contemporànies a la obra de Van Gogh. La música complementa i fa créixer les explicacions.  Música i paraules que ens condueixen i emocionen, passant per les diferents vessants i obres per les que un guió agosarat ens va conduint.

La conferència: 

Amb un enfoc diferent, on la inevitable confrontació amb la popular biografia d’aquest artista  ens ve de la ma d’una altra artista. Amb una tria de imatges també fora dels tòpics. I és que és ben cert que el que veu una artista en la vida i obra d’un altre artista sempre és sorprenent i inesperat.  Un discurs proper i peculiar que no trobaràs en la extensa biografia de Van Gogh.

 El concert:

Obres escollides curosament per ajudar-nos a comprendre i gaudir Van Gogh des del seu context artístic musical i ajudar-nos a interioritzar diferents aspectes de la seva peculiar biografia. I es que res ens predisposa més la sensualitat que la música interpretada en directe. 

  

 

46è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CADAQUÉS
DEL 4 AL 15 D'AGOST DE 2017