SUSANA SHEIMAN & TÒFOL MARTÍNEZ ORGÀNIC TRIO

7 d'agost - 22h.  Sala l'Amistat ENTRADES A LA VENDA 8€ - 10

Susana Sheiman i Tòfol Martínez ens presenten el seu nou projecte que combina diferents estils de música americana (Blues, country i gospel) en un format molt especial: l’orgànic trio, amb Agustí Borrell a la bateria i Gerard Nieto al hammond.

Susana Sheiman és una de les veus amb més força i personalitat del panorama musical nacional. Ha col·laborat amb infinitat d’artistes i projectes musicals, tals com: Frank Wess, Jesse Davis, Brad Leali, Nicholas Payton, Donald Brown, Alen Guiu, David Pastor, Esteve Pi, Ignasi Terraza, Toni Solà, etc. Actualment lidera el projecte Open Gate i Nama Soul.

Tòfol Martínez amb una sòlida carrera musical en el món del blues, ha acompanyat a grans artistes com: James Harman, Donald Ray Johnson, Charles Pasí, Big Mama Montse, Cece Giannotti, Marco Cinelli, Jimmy Barnatan... i ha participat en diferents festivals internacionals. Te tres discs editats amb la seva banda de blues. S’acompanya de grans músics i amics: com sempre a la bateria hi ha l’Agustí Borrell, al baix Cobre i al hammond en Gerard Nieto. Aquest any ha editat un nou disc que porta per títol No Panic!

 

  

 

46è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CADAQUÉS
DEL 4 AL 15 D'AGOST DE 2017