ROSARIO

15 d'agost - 22h.  Sa Conca ENTRADES A LA VENDA 60€ - 55€ - 50€ - 45€

L'ESPAI GASTRONÒMIC es troba situat a Sa Conca i es posarà en funcionament a partir de les 20 h. i fins a l'inici del concert. Per motius tècnics només és possible el pagament en efectiu. Més info i menú.

Els assistents als concerts de Sa Conca poden gaudir del servei de BAR, per prendre un refrigeri o menjar alguna cosa, que està obert a partir de les 20 h i fins a l’hora d’inici del concert. La restauració anirà a càrrec d’Adri Pichot, amb un sistema de TAPES per escollir, a un preu molt popular, que ja s’ha convertit en una costum per a molts dels assistents. No hi ha possibilitat de pagar amb targeta de crèdit. 

Rosario Flores no necessita presentació. La filla petita d'Antonio González El Pescaílla i Lola Flores, germana de Lolita i d'Antonio Flores, té prou art en els seus gens com per convertir en màgic tot el que toca.

Àgil i temperamental, incombustible força de la natura que deixa empremta en cadascuna de les seves empremtes, torna amb la seva macro banda comandada per Fernando Illán; estendard de la rumba com gairebé ningú i capaç de donar el to flamenc al pop, al rock, el soul, el funky, el blues, la bossa nova o velles balades que sonen a noves en la seva veu. Rosario és nervi, energia, feeling felí i tot el que la fa única en la seva espècie. En gairebé les dues hores que dura el concert, amb nous i vells èxits, amb aromes de soul, r&b i arrels flamenques, farà aixecar la platea i demostrarà que, tot i el pas del temps, segueix emocionant i contagiant el seu duende amb una posada en escena explosiva.

 

  

 

46è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CADAQUÉS
DEL 4 AL 15 D'AGOST DE 2017