“MARABUNTA”. Guillem Albà & La Marabunta.

12 d'agost - 22h.  Sa Conca ENTRADES A LA VENDA 10€ - 18€

L'ESPAI GASTRONÒMIC es troba situat a Sa Conca i es posarà en funcionament a partir de les 20 h. i fins a l'inici del concert. Per motius tècnics només és possible el pagament en efectiu. Més info i menú.

Després de la Gala Catalunya Aixeca El Teló 2016, emès en directe per TV3 des del Gran Teatre del Liceu, amb un share de més de 300.000 espectadors, Guillem Albà & La Marabunta es consoliden com un dels grans referents de l’humor i el clown modern de casa nostra.

“Marabunta” és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

Sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvisació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Hi sou convidats.

L’espectacle total.

www.marabuntashow.com

  

 

46è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CADAQUÉS
DEL 4 AL 15 D'AGOST DE 2017