GREGORY PORTER

11 d'agost - 22h.  Sa Conca ENTRADES A LA VENDA 60€ - 55€ - 50€ - 45€

L'ESPAI GASTRONÒMIC es troba situat a Sa Conca i es posarà en funcionament a partir de les 20 h. i fins a l'inici del concert. Per motius tècnics només és possible el pagament en efectiu. Més info i menú.

Gregory Porter (Los Ángeles 1971) va guanyar el Grammy al millor vocal de jazz per l'àlbum Liquid Spirit. Nascut a Los Angeles i resident a Brooklyn, ha fet del món la seva llar musical. És un artista convidat freqüentment per la "Jazz Lincoln Center Jazz Orchestra", i també manté una residència a la "Smoke Jazz" de Nova York.

Gregory Porter s'ha convertit en un dels grans referents del Jazz Vocal d'aquesta dècada. Els seus treballs Water (2010), Be Good (2012) y Liquid Spirit (2013) el van fer saltar a l'èlit. 

Liquid Spirt va aconseguir un éxit comercial rarament freqüent en els álbums de jazz, va aconseguir arribar al Top 10 l'any 2015 i esdevenir el disc més escoltat en "streaming" de tots els temps.  Va vendre més de d'un milió de còpies a tot el món, convertint Porter en la veu més especial del moment dins l'escena del jazz. Fins i tot el seu remix - Liquid Spirit Claptone Remix- sonà a l'illa d'Eivissa, sent una de les cançons de l'estiu, trascendint gèneres i connectant amb tot tipus de públic. 

L'any 2016 va editar el seu quart disc Take Me To The Alley. És el seu treball més esperat després de l'esmentat i sensacional Liquit Spirit.

www.gregoryporter.com

  

 

46è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CADAQUÉS
DEL 4 AL 15 D'AGOST DE 2017